Despre noi

Misiune și Valori

Misiunea noastră

Să recunoaştem valorile fiecărui cetăţean şi să ne orientăm spre excelenţă şi inovaţii:
Oferim îngrijire exemplară: fizică, emoţională şi spirituală pentru fiecare dintre pacienţii noştri şi familiile lor.
Ne angajăm să avem mereu grijă faţă de o comunitate mai vastă, inclusiv faţă de cei nevoiaşi şi de cei care au nevoie sporită de servicii înalt specializate, pe care le prestăm.
Construim un mediu de lucru în care fiecare persoană este apreciată, respectată şi are oportunităţi de creştere personală şi profesională.

Istoria  noastră

Istoricul Spitalului Raional Ungheni începe în anul 1945, în perioada postbelică, când a fost fondat cu o capacitate inițială de până la 30 de paturi pentru internare.

Dezvoltarea spitalului a avut loc în anul 1950, când au început lucrările de construcție a unei noi clădiri în orașul Ungheni, cu o capacitate extinsă de 125 de paturi, și a blocurilor curative în orășelul Călărași.

Pe parcursul anilor, în urma extinderilor și modernizărilor succesive, capacitatea instituției a crescut considerabil, ajungând la un număr de 550 de paturi.

Începând cu anul 1998, ca urmare a restructurării serviciilor de sănătate și a optimizării cheltuielilor, capacitatea spitalului a fost redusă la 305 paturi.

Spitalul Raional Ungheni oferă în prezent o gamă variată de servicii medicale specializate, acoperind mai multe profiluri, precum: terapeutic, infecțios, pediatric, obstetrical, traumatologic, narcologic, neurologic și chirurgical.

Instituția dispune de diverse servicii paraclinice esențiale, cum ar fi: imagistică (radiologie, sonografie, endoscopie), laborator clinic-biochimic și diagnostic funcțional.

În cadrul serviciului de asistență medicală specializată ambulatorie, funcționează un număr semnificativ de specialiști, asigurând o gamă completă de îngrijiri medicale, inclusiv: chirurg, radiolog, ginecolog, dermatolog, otorinolaringolog, oftalmolog, traumatolog, oncolog, gastroenterolog, alergolog, infecționist, ftiziatrie, narcologie, pediatru, cardiolog și urolog.

 

Administrația

Default medic image

Zile de primire

Luni 10:00 - 12:00

Joi 10:00 - 12:00

Stati Elvira
Vicedirector IMSP SR Ungheni Zile de primire Luni 10:00 - 12:00 Joi 10:00 - 12:00
srungheni@ms.md
0-236-25149

Echipa

s
Catanoi Maria
Șef secție radiologie
s
Babici Octavian
Șef secție traumatologie
d
Bulgaru Lucia
Șef secție boli cronice
h
Ungureanu Roman
Șef secție anatomopatologie
s
Chiriac Aliona
Șef secție laborator
d
Ochinciuc Arcadie
Șef secție maternitate
neu
Săculțanu Veaceslav
Șef secție neurologie
ds
Tatarciuc Lilia
Șef secție ATI
Sef UPU
Vadim Rusu
Șef Unitate Primiri Urgențe
s
Dancu Virgil
Șef secție chirurgie

Regulament , Organigrama Spitalul Raional Ungheni

Contacte generale

Adresa
3606, r-n Ungheni, or. Ungheni, str. Natională, 37

Anticameră

0236 251 49

Email

srungheni@ms.md

Formular